Blommehaven

Blommehaven er navnet på en bebyggelse, der ligger i naturskønne Sydsjælland, nærmere bestemt i udkanten af Mogenstrup, ca . 10 km sydøst for Næstved.

Blommehaven består af 18 moderne boliger, hvoraf 16 er andels og 2 er ejerboliger. Mogenstrup har ca. 1.800 indbyggere. Byen ligger i naturskønne omgivelser med mark og skov.

Fordelingen af boligerne er:
1 stk. på 80 m2
4 stk. på 90 m2k
10 stk. på 100m2
1 stk . på 110m2

Hver bolig har egen carport med udhus + have. (en bolig har kun udhus og have). Der er tilkoblet internet, tlf. m.v.

Blommehaven har ikke noget Fælleshus, men vores nabo a/b Kirsebærhaven, har et fælleshus, som man kan leje incl. 2 stk gæsteværelser, hvis man har overnattende gæster. (se deres hjemmeside for info).

Trafikalt
Fra Blommehaven er der gode trafikale forbindelser. På få minutter til fods, kan der tages en bus med forbindelse til Næstved eller Præstø, hver halve time. Det tager ca. 10 minutter med bus til Næstved Station, hvorfra der er togforbindelse mod Ringsted, København, Køge og Vordingborg.

Med den rigtige forbindelse, kan man stå på Københavns Hovedbanegård ca. 1½ time efter.

Motorvejen mod København og mod Falster med forbindelse til Tyskland, kan nås på mindre end 10 minutters kørsel. Der er ca. 1 times kørsel til centrum af København.

Indkøbsmuligheder
I nærområdet er der skole, idrætshal, svømmehal, golfbane, et godt udvalg af supermarkeder, frisører, spisesteder m.v. I Næstved er der alle typer af udvalgsforretninger. I udkanten af Næstved ligger Bilka, Næstved Storcenter og et stort Megacenter.